wpa24b3715_0f.jpg

Kattenoppas Leidsche Rijn is geregistreerd bij de KvK onder nummer 52871371

Wie is Kattenoppas Leidsche Rijn?
Mijn naam is Liesbeth van Mullem en al van jongs af aan ben ik opgegroeid met dieren. Mijn moeder is een echte dierenliefhebster en wij hebben altijd honden, katten en/of vogels in huis gehad. Een leven zonder dieren kan ik mij dan ook niet voorstellen en het was dan ook niet meer dan logisch dat mijn kat Linda met mij mee verhuisde toen ik op mijzelf ging wonen.

Mijn man is gelukkig ook gek op dieren en 12 jaar geleden zijn wij samen verliefd geworden op het Ragdoll ras. Onze eerste ragdoll Emma was zo'n schat dat ons huis al snel bewoond werd door meerdere ragdolls. Sinds enkele jaren is deze liefde verder uitgegroeid en zijn mijn man en ik een kleine cattery begonnen. Wij hebben af en toe een nestje en genieten daarvan met volle teugen.

In de afgelopen jaren ben ik mij daarnaast verder gaan verdiepen in het gedrag van mens en dier met o.a. de volgende opleidingen:
- Psychologie - Universiteit Leiden
- Opleiding tot kattengedragstherapeute - Tinley
- Workshop kattentrimmen - Martin Gaus

Met deze bagage en na bijna 25 gewerkt te hebben in het bedrijfsleven als business controller bij bedrijven als KLM, Kluwer en het Diakonessenhuis wilde ik graag meer met mijn liefde voor dieren doen en dit heeft geleid heeft tot het oprichten van 'Kattenoppas Leidsche Rijn'.

wp1e0d424a_0f.jpg