wpa24b3715_0f.jpg

Kattenoppas Leidsche Rijn is geregistreerd bij de KvK onder nummer 52871371

Klant reacties
Hier vindt u enkele reacties van eigenaren over de door mij aangeboden diensten.
wp1cd11adc.png
wp1cd11adc.png
wpcd62329c_0f.jpg
wpbed9cf9f_0f.jpg
Sinds 2011 maak ik naar volle tevredenheid gebruik van de Kattenoppas Leidsche Rijn.
Omdat ik regelmatig van huis ben en niet altijd familie, vrienden of buren wil belasten met de verzorging van mijn twee Britse dames was ik op zoek naar een alternatief. De poezen in een opvang stoppen vind ik te veel stress voor de beestjes en een heel gedoe met brengen en halen. Daarom heb ik gekozen voor verzorging aan huis.

Ik heb Liesbeth leren kennen als een groot katten liefhebster en ben uitermate tevreden over de verzorging van mijn poezen wanneer ik niet thuis ben. Zij neemt de verzorging serieus en pakt het uiterst professioneel aan. Door het opstellen van een contract is duidelijk wat men kan verwachten. Tevens heb ik er het grootste vertrouwen in dat wanneer er een probleem met één van de poezen zou zijn er adequaat gehandeld wordt.

Wat ik ook als heel prettig ervaar is dat er desgewenst een SMS bericht gestuurd wordt om mij op de hoogte te houden. Verder staat er bij thuiskomst altijd een mooie ansichtkaart met een beknopt verslag over mijn dames.
Paul
Afgelopen maart 2012 hebben wij kennis gemaakt met de diensten van Kattenoppas Leidsche Rijn en dat is zeer goed bevallen. We zijn de trotse eigenaren van 5 lieve katten (2 heren en 3 dames) en het is heerlijk om ze niet meer te hoeven slepen naar een kattenhotel.
We hebben ervaren dat het veel rust geeft voor de beesjes zelf en het is ook heerlijk om thuis te komen en ze zitten helemaal verzorgd en in de relax modus thuis. We kwamen thuis van vakantie en er heerste een heerlijke rustige stemming. Het was fijn thuis komen met de beesjes die voldoende aandacht en knuffels hebben gehad en op tijd hun natje en droogje hebben gekregen.
Zeker ook omdat wij 2 katten met een allergie hebben en extra aandacht nodig hebben is het erg fijn om te weten dat Liesbeth echt zorg en aandacht aan ze besteed. Wat ons betreft past ze de volgende keer weer op onze viervoeters als we op vakantie gaan. Echt heel fijn zo'n kattenoppas in Leidsche Rijn.
Groeten bewoners van Vleutenweide
wp1cd11adc.png
Recentelijk zijn wij, poezenbezitters van Pepita, Noa en Milan, een weekje met vakantie gegaan.
Enerzijds omdat het fijn is om even weg te kunnen zijn. Anderzijds om te onderzoeken hoe onze poezen zouden reageren op kattenoppas Liesbeth. Dit omdat vooral voor Pepita een weekendje in een kattenpension uitliep op een voor haar ware nachtmerrie.

De eerste ontmoeting tussen Liesbeth en onze poezenbeesten verliep gelijk al goed. Vooral bij Noa was direct al vriendschap gesloten. Pepita kijkt altijd graag eerst (bang) de kat uit de boom. Zo is haar karakter. Milan vond het meegebrachte poezenspeeltje machtig interessant en wilde alleen maar spelen. Noa probeerde datzelfde speeltje later uit de tas van Liesbeth te halen….

Na goede afspraken te hebben gemaakt is Liesbeth vlak voor onze vakantie nog één keer geweest. Tijdens deze ontmoeting, kwam zelfs Pepita toch ook even nieuwsgierig snuffelen "wie ben jij"?
Ook voor ons voelde het goed bij het zien hoe goed de poezen reageerden op Liesbeth.

Dit goede gevoel zette zich door ook tijdens onze vakantie. Een goed gevoel dat hem zit in kleine en grote dingen. Iedere dag een sms met daarin een uitgebreid verslag hoe alle 3 de poezen reageerden, wel of niet aten, wel of niet wilde spelen, blij of juist niet waren. Zelfs als het goed ging, kregen wij een sms. In deze berichtjes waren de namen van de poezen iedere keer weer met hoofdletter geschreven. Ook hier werd de tijd voor genomen.

Bij onze thuiskomst troffen wij blije en goed gevulde poezen aan. De post en kranten keurig van elkaar gescheiden. De poezen voorzien van schoon water en de bakjes gevuld met brokken. De betrokkenheid van Liesbeth uit zich duidelijk in de zorg voor onze poezen.
Kortom, wij hebben haar ook alweer gevraagd voor de zomervakantie.

Zie ook het filmpje om te zien hoe goed onze poezen zich hebben vermaakt.
wp1cd11adc.png
Tijdens onze zomervakantie in 2013, hebben wij voor de verzorging van onze twee Maine Coon mannen voor het eerst gebruik gemaakt van Liesbeths kattenoppasdienst.

En dat zal zeker niet voor het laatst zijn geweest. Bickel en Binck hebben erg genoten van haar dagelijkse bezoekjes. Eerst even snel eten en daarna nog even lekker gekamd en geknuffeld worden! We kregen regelmatig leuke foto's en berichtjes van Liesbeth. Bij thuiskomst troffen we twee vrolijke, goed verzorgde katten en een schoon huis, fijn thuiskomen zo!

Liesbeth, we maken graag nog eens gebruik van jouw deskundige en liefdevolle verzorging voor onze harige vrienden.
Via deze weg wil ik jou heel erg bedanken voor de supergoede zorgen voor onze 3 dames! Bij thuiskomst zagen er zeer tevreden uit, hoewel ze qua eten en aandacht onverzadigbaar zijn . Je hebt zelf gestofzuigd. Had niet gehoeven, maar is wel lekker thuiskomen!
Wij zijn met een heel erg gerust hart naar Oostenrijk gegaan en doordat je ons via deze weg goed op de hoogte hebt gehouden, konden we ook zien dat het goed ging thuis. En we hebben ook erg moeten lachen om de foto's met zeer sprekende teksten.

We zijn blij ze weer zelf te kunnen vertroetelen, maar als we onze volgende vakantie boeken, nemen we ook gelijk weer contact met jou op!

Nogmaals heel erg bedankt!
wp1cd11adc.png